O lepoti

In smo šle. Jaz in moje misli… Tekale so med trtami, se prepletale med oljčnimi listi in se vile med prvimi zelenimi poganjki na travniku. Nisem jih dohajala, nisem se niti trudila. Pustila sem jih, da se zdivjajo, malce utrudijo in umirijo, vsaj toliko, da jih lahko za trenutek ujamem in strnem v zapis. Tako je lažje. Vedno je bilo.

Ko sem bila še v osnovni šoli, sem redno pisala in dnevnike z zapisi o vseh simpatijah ter otroških norijah skrbno skrivala pred starši. Seveda, kot vsak otrok. Potem pa sem za kar nekaj časa pisanje opustila…in se tudi nekako izgubila. Izgubila tisto zlato nitko, ki je vezala misli z dušo. In izgubila občutek za lepoto, ki se skriva v meni… Sedaj pa sem tu. Nobenih skrivalnic več, odrasla, zrela in pripravljena, da svoje misli in občutke delim z vami v upanju, da v vas prebudijo delčke vaše izgubljene duše, dajo navdih ali pa mogoče le narišejo nasmeh na obraz.

Ko sem z vami podelila Mojo zgodbo, sem zraven pripisala misel o ranljivosti. Da smo najbolj ranljivi, ko se odpremo sebi in drugim. Mogoče pa sem se motila… Ob objavi se je moj zapis bliskovito razširil. Vedno sem razumela, da ima splet ogromno moč, vendar dejanske moči, ki se je pokazala sedaj, še vedno ne dojemam. Vsekakor to ni bilo v okviru pričakovanj. A vesolje že ve kaj dela…prepuščam se vsakemu trenutku in tudi prvotno zadrego ob medijskem odzivu sem uspešno prestala. Kar sem želela povedati je to, da se je razgaljenje, ko sem odvrgla strahove, sram in vso ostalo čustveno breme, izkazalo kot vir moči. Običajno skromna, vendar sedaj z dvignjeno glavo povem, da tudi ponosna nase. In ni le ponovno odkrita lepota v sebi edina lepota s katero se objemam te dni…Ob prebiranju VAŠIH ZGODB je predčasno prišla pomlad in s seboj prinesla veliko lepote. Koliko čudovitih, močnih in sončnih ljudi je okrog nas…tudi vi to čutite?

pisma

Hvala za vse donacije, ki mi bodo omogočile nadaljnje zdravljenje in še večji hvala za vaša pisma, sporočila, oporo in tople besede! Zaradi njih sem močnejša kot kdajkoli prej!

Objem,

Tjaša

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja